A partir del 6/4 – Nou taller d’electrònica a La Rampa!

Una salutació cordial a totes des del CSA La Rampa.

Us fem arribar el nostre interès a comunicar que obrim a partir d’aquest mes d’abril el nostre taller d’electrònica popular, per totes aquelles que desitgin reparar els seus electrodomèstics sense cap cost: ja que som un taller autogestionat sense ànim de lucre!

Partim des dels principis de combatre el consumisme i donar una mica més de vida útil als electrodomèstics d’ús diari i quotidià, sense més dilació us convidem a venir i, si us agrada, a participar cada dijous de 18.00 h a 21.00 h en les diferents activitats i aplicacions del nostre nou taller.

Filosofia:
La simple i humil disposició d’allargar la utilitat dels articles electrònics i combatre una mica el consumisme desmesurat.

Com funciona:
Dijous portes obertes, recepció i entrega d’articles o del seu respectiu diagnòstic.

Tots els articles a reparar dependran del temps necessari per a cada solució i es retornaran segons la disponibilitat del temps total del tècnic, sense cap mena de preferència.

Un tècnic s’encarregarà de revisar el desperfecte i et recomanarà què s’hi pot fer. A partir d’aquí, pots portar les peces que calguin, participar en la reparació i aprendre una mica sobre el seu funcionament.

Si tens articles o peces que creus que pots donar per tal que puguem reutilitzar-ne les peces, porta’ls!
Si vols aportar tècniques o solucions aplicables per resoldre incidències, vine!
Si tens coneixements bàsics, mitjos o alts i vols col·laborar, contacta!
Si vols aprendre, benvingut/da!

No acceptarem cap actitud negativa o discriminatòria.

No ens fem responsables de cap mal ús abans o després de la recepció, diagnòstic o entrega.

No som un traster! Un cop rebut, diagnosticat i reparat un article, t’avisarem perquè el vinguis a recollir! Si passa un mes sense que sapiguem res, no ens en fem responsables.

Som un taller autogestionat que funciona per amor a l’art de l’electrònica. No tenim cap obligació de reparar cap tipus d’aparell que no vulguem o que no puguem. Si no t’agrada, sempre et queda optar per un professional.

Aviat posarem un correu electrònic i un número de telèfon amb whatsapp per tal de poder contactar!

This entry was posted in Activitats and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.