Cuidem La Rampa!

Text dirigit a les participants a les activitats del centre social:

Les persones que formem part de l’assamblea del CSA La Rampa volem donar-te la benvinguda a l’activitat a la que vas a participar (taller, concert, xerrada…) i agraïr-te el teu recolzament i participació per tal que l’espai continuï tenint vida.

Així doncs, et demanem la teva col·laboració i et recordem que:

· Si vens a una activitat no et quedis al carrer fent soroll, pensa en la resta de veïnes. Queda’t dins del CSA o veste’n suficientment lluny i sigues suficientment silenciosa com per no molestar ningú. Així mateix, una vegada acabin les activitats programades, també et demanem que te’n vagis amb la festa a un altre lloc. Evidentment, el carrer on es troba La Rampa no ens pertany, però esperem que entenguis que les veïnes tenen dret a descansar i que nosaltres no volem llençar a les escombraries mesos de treball pel simple fet que vulguis quedar-te xerrant una estona. El barri està ple de llocs on pots anar (la Guineueta i l’skatepark de Canyelles són a la vora) .

· Tenim dos lavabos a dins, així que no necessites pixar al carrer. Si t’enxampem, et convidarem amablement a que tu mateixa ho netegis o a que te’n vagis de l’espai social.

· No admetem ni admetrem mai actituds racistes, sexistes ni homòfobes. Tampoc volem fatxes, ni baboses als nostres centres socials.

· Deixa’t el gos a casa, aquest no és un espai adequat a les seves necessitats.

· La zona de concerts i la barra són espais lliures de fum.

· Si et ve de gust prendre una birra o un refresc, pensa que a dins també ho pots fer i a més a més sempre que ho facis estaràs col·laborant amb una bona causa. A més, sovint també tenim menjar (vegà) i cerveses artesanes.

· Respecta l’espai, a les persones que formem part d’ell i a la resta de veïnes si vols ser respectada.

· Si vols organitzar alguna activitat pots posar-te en contacte a la següent adreça: csalarampa(arroba)riseup.net

Que continuïn existint espais alliberats i autogestionats en aquesta podrida ciutat depèn de totes nosaltres, de l’ús que en fem d’ells i de la relació que tinguem amb el barri.

CSA La Rampa

This entry was posted in Textos bàsics and tagged , , . Bookmark the permalink.